שף הוילה
וילה אסקדה והשף ניר מרגלית חברו יחדיו על מנת להעניק לכם חוויית אירוח יוצאת דופן.הוילה המבודדת שלנו היושבת למרגלות ההר מעניקה לכם שרות נוסף,שף הבית,שף מקצועי שיגיע עד לוילה ויבשל עבורכם ארוחות איכותיות על פי בחירתכם.
על קצה המזלג-השף ניר מרגלית
את דרכו במטבח החל השף ניר לפני כעשר שנים במטבח של טוני, סבתו הטריפוליטאית, שאת מאכליה העשירים אהב מאז ומתמיד, ממנה למד את סוד ההנאה במטבח.יחד איתה בישל את מאכלי חג לכל המשפחה.
מייד אחרי הצבא החל לעבוד כטבח במסעדת "המשוגעת" בת"א. העבודה לצדה של דינה, הבשלנית של המקום, הייתה חוויה, התבשילים, התבלינים, הזמן והאהבה שהשקיעה בכל מנה, פתחו את עיניו להבין מהו אוכל טוב.
משם יצא השף ניר לטיול במזרח. יחד עם הנופים והאנשים פגש ריחות , צבעים וכמובן טעמים, החל בניו זילנד עם בשר הבקר המשובח, דרך הונג-קונג ותאילנד עם הדגים ומאכלי הים הטריים, הג'ינג'ר והקוקוס ועד הודו. . כששב לארץ היה נחוש ללמוד את רזי המקצוע. ניר התקבל לעבודה במסעדת "הנמל 24" בחיפה, שם הכיר את השף רן רָאש, בעליו של המקום ובעזרתו נחשף לעולם הגורמה הישראלי,שם הצטיין בלמידה מהירה, יכולת עבודה בצוות, שם התמקצע במטבח הצרפתי ורכש כלים ומיומנות.
כעבור שנתיים התמזל מזלו, ניר נקרא להצטרף לצוות של ארז קומורובסקי בסדנאות הבישול שהוא מעביר במושב מתת שבגליל העליון.במטבח של ארז הכיר ניר בישול עונתי, אורגני, למד שיטות צלייה ואפייה ייחודיות בתנור אבן, ושילוב טעמים מקומיים בתיבול מזרח ומערב.
באותה תקופה השתלב בניהול והפקת אירועים משפחתיים ברחבי הגליל, כשבכל אירוע מקפיד ניר ליצור אווירה חמה ונעימה, מנות מגוונות עשויות בהנאה.
בימים אלו ממש הוא בעיצומו של תהליך הקמת קייטרינג – השטח האישי שלו, באמצעותו יוכל לבשל ולהפיק לכם אירועי גורמה בכל מקום שתחלמו.
האני מאמין שלי
"אני מביא מכל מה שלמדתי לאורך הדרך: אהבה למטבח, ידע ומיומנות, דיוק, עיצוב, תעוזה ויצירתיות- הידיעה שכל חומר- גלם מזמין מהשף ומהצוות יחס מיוחד. רכשתי הבנה אמיתית -מה אוהב את מה במטבח, השילוב בין חומרי גלם טריים ואיכותיים יחד עם שיטות הבישול המגוונות יוצרים שילובים וטעמים כיד הדמיון. ב"קומפורט"אני מגשים חלום, ללכת בבוקר לשוק, לעבור בין הדוכנים, למלא את הסל בכל טוב ולבשל לאורחים שלי ארוחה, חוויה של מטבח גורמה חי, לעיני כל ... מנגינה אמיתית."
בואו להנות מחופשה בצפון,בוילה יוקרתית-וילה אסקדה ולשלב ארוחות מופלאות מעשה ידיו של שף הוילה-ניר מרגלית.
וילה אסקדה ממליצה גם על השף קונדיטור ליאור שהם למי שמעוניין באירועים חלביים פרטים נוספים תמצאו כאן קונדיטורית שהם
|